Med fredagsmys-podden i öronen

Igår blev det städning med dessa damer i öronen :)
Cici känner ni säkert igen som Amazon i Gladiatorerna och det här är då en styrketräningspodd blandat med lite andra knasigheter dom gör i livet. Carina har vunnit en hel hög medaljer både i Sverige och internationellt i bodyfitness.
Gå in på tyngre.se och lyssna på deras pod! Förbered er på underhållning :)

En kväll på läktaren

Igår tog jag och Millan en promenad i regnet. Jag hade laddat upp med regnjacka och tänkte att om vi bara skulle skritta lite så kunde jag lika gärna gå bredvid och röra på fläsket. Det duggregnade bara som tur var. Lite jobbigt att gå om det spöregnar tycker jag.
Vi var ute i ca 35 min och ni som följer mej på insta (miss_malinkalin) har säkert redan sett filmsnutten från vår promenad :)

Även ikväll blev det lite hästigt. Nino skulle skos ikväll och Millan fick besök av equiterapeuten så jag åkte och kollade på dressyrträningar. Jag blir alltid tokinspirerad och vill direkt till stallet och träna!

På onsdag kanske jag och Anne ska iväg på en roligt grej, nämligen WE-träning!
Vi får se om dom får ihop en grupp till eller hur det blir :)
Blir kul att se hur Nino reagerar hehe.

Silverhästen 2016 dag 3 precision

Sista dagen av tävlingen var det precision. Vår bästa gren. Vi har ju blivit lite bortskämda med att Linda och Snuttan nästan jämt kör felfritt så Linda blev lite besviken när resultatet blev två rivna bollar. Den ena bollen märkte vi själva när den föll men den andra märkte vi inte av så det måste varit ett litet pet bara. 
Bra kört ändå tycker jag. Speciellt i kombinationen där Linda lyckades hålla Snuttan i galopp hela vägen och ändå hinna styra mitt mellan alla koner med bollar på :)
 
 
Smile ;)
 
 
 
Hälsar på domaren.
 
 
Start.
 
 
 
 
 
 
 
Koner överallt!
 
 
 
Mål!