Träningsläger dag 2

Här kommer bilder från måndagen :)
Det blev ett dressyrpass på förmiddagen och ett precisionspass på eftermiddagen. Det var skitkul och både jag och Linda har lärt oss massor :)
Efter precisionen fick vi följa med när Tomas körde par. Sen på kvällen blev det lite ponnyrace i ridhuset. Fyra av shettisarna som är med på kursen är ju vana att gå tillsammans så dom fick springa lös och busa :)DressyrTherese, Tomas och Ettan :)Sophie, Sarah och Nirvana :)

Stall, hus och ridhus. 3 in 1 :)Catrin, Therese och Kame :)Sara, Sophie och Jason :)Dags för precision.Snuttan, Linda och Tomas :)Hillevi och Candy :)En tur med Tomas och hans par Tina och Liza :)  I söndags när vi åkte med Tomas var det Cappe och Liza som drog vagnen.

Sen blev det bus i ridhuset :P Synd att bilderna inte blev så bra bara.

Skönt att rulla sig ;)

Träningsläger i Rockelstad :D

Igår åkte jag, Linda och Snuttan till Rockelstad slott för att vara med på ett ponnykörningsläger :D
Det här har hänt hittills.

Snuttan, påklädd och klar för att åka. (Lördag)En jäkla massa gerjer som ska med. Tur att vi har liten vagn i alla fall :P

Hittade ny kompis i Rockelstad :)

Idag (söndag) efter frukosten fick vi hänga med när Tomas körde sitt par innan dom andra kursdeltagarna kom.Efter det skulle vi få lite träning. Hillevi och Candy :)Linda, Tomas och Snuttan :)Sen hade vi sån tur att vi fick följa med Pelle när han körde sitt par också :)Rockelstad slott ser inte så tokigt ut va? :)