Muskler!

 
 
 
Jag hämtar lite inspiration från Body-kalendern för att komma igång med träningen igen!
Igår var jag på gymmet och tränade lite för första gången på 2 veckor sen jag ramlade av Diana och gjorde illa knät. Körde lite lätt bara. Det är väl inte så bra att ösa på för fullt direkt efter lite längre vila.
Det blir ingen benträning på ett tag för jag får inte belasta knät i onödan så det blir fullt fokus på överkroppen ett tag. Jag tänkte dessutom lägga om träningen lite och köra lättare vikter och fler reps istället för att köra så tungt jag kan upp till 10 reps och sen gå på tyngre vikt nästa gång som jag har gjort hittills.
Man har ju läst att man ska variera sig lite :P
 
Nä nu blir det sängen! Klockan ringer 04.20 i morgon... Suck!
Ska i alla fall hämta mitt knästöd i morgon så det kanske blir nån ordning på knät snart :)

Kollat på WE-träning

Igår var jag till ridhuset och kollade när dom hade WE-träning. Anne och Stefan som jag är medryttare hos hade med sig Millan och Diana på träningen. Hästarna skötte sig bra och Diana gjorde några jättestora språng över ett litet, litet hinder hehe. Man måste ju vara säker på att komma över :P
Några av övningarna var slalom, gå över en bro, ta en vattenkanna på ett bord, hoppa ett hinder, ta en ring på en "tjur" med en lans m.m.
Det är kul att både vara med och att kolla. Det lär ju bli kolla för min del ett tag framöver... Får inte rida på ca 6 veckor pga skadan på korsbandet. Det enda jag får hoppa är med mina kryckor :P
 
 
 
Stefan och Diana :) Dom skulle ta upp vattenkannan från bordet och hålla över huvudet sen ställa ner den igen.
 
 
Anne och Millan på samma övning :)