Provat sadlar

Igår provade vi två sadlar igen på Nino. Jag provred den som vi tyckte låg bäst men hans nuvarande sadel känns ändå bättre att rida i så han får ha den ett tag till. 
Senaste två gångerna jag har tränat Nino har han känts lite knackig och stel men nu var han mjuk och fin som vanligt igen :) 
Vi körde lite travbommar, skänkelvikningar och öppnor som vanligt ungefär och det gick bra :) 

(null)

Hotellfrukost hemma

Sovmorgon idag, check! 
Jag har ju blivit lite bortskämd nu när jag bott på hotell och ätit hotellfrukost alla vardagar i 2,5 veckor så idag blir det bamsefrukost hemma också. Eller brunch kanske det blir? Mackor, gröt, ägg, te, juice m.m. Tassar runt här i tofflor och snackar med smågrisarna (marsvinen) och ger dom en liten grönsaksbit då och då varvat med att äta frukost själv. Micke har inte vaknat än. 
Så jäkla skönt att komma hem och sova i sin egen säng med sitt eget täcke och sin egen kudde efter en vecka borta på hotell. Även om Mora hotell och spa hade sköna sängar och så där så är det ju ändå bäst hemma ;) 

(null)

(null)

Mysig hotellfrukost hos Mora hotell och spa :) 

(null)

(null)

Mysfrukost hemma :)

(null)

Mysfrukost med grisarna :)

Bio, hästar och hotell

Ja det var väl en rätt bra sammanfattning på förra veckan. 
Sön-fre bodde jag på hotell för vi skulle dema våra produkter med jobbet. Sen på lördagen var jag och Micke och kollade på bio. Jag vet faktiskt inte om vi varit på bio tillsammans tidigare hehe. Vi har ju bott tillsammans i snart 6 år nu men jaa... kanske att vi varit på bio nån gång fast jag har glömt bort det ;) 
Vi såg i alla fall Star Wars i 3D. Jag är väl inte nåt fan av dom filmerna men Micke gillar dom. Fast han var inte så imponerad av just den här filmen. 

Efter bion åkte jag till stallet och tränade Nino.  Han kändes lite knackig och stel men han kan ju ha spänt sig i hagen av kylan eller nåt. 
Sen på söndagen blev det mera häst men då blev det uteritt på Biten. Anne gick med Millan och så följde ägaren till stallet plus en häst med och gick också. Lite kallt var det men jag hade mycket kläder på mej så det gick bra ändå :) 

(null)
 
Millan och Biten :) 

(null)

(null)

(null)

Mysigt hotell med spa :)