Pluggat klart för i dag

Nu har jag pluggat skitlänge så nu får det räcka. Vet inte om det fastnade så mycket i mitt stackars huvud men jag har försökt i alla fall. Vi har prov på onsdag så jag hinner ju plugga lite mer under veckan.
Nu är det sängen som gäller och jag hoppas att grannarna inte tänker väsnas länge till så jag kan få sova :P

Natti natti och sov gott allihopa :)

Sista tävlingen

I dag har min lillasyster Linda och våran ponny Donathello gjort sin sista riktiga tävling för nästa år är hon för gammal för att tävla ponny. Det känns verkligen skittråkigt att jag inte får se den nu när jag är i Danmark.

Jag minns själv vad ledsen jag var när jag och Donathello gjorde våran sista riktiga tävling tillsammans. Det är ju lite speciellt att tävla och jag är verkligen en tävlingsmänniska. Visst vi kommer ju fortfarande rida och ha kul med honom men det blir ändå lite extra kul med tävling och så får man ju ett mål att träna till. Fast vi kan ju fortfarande vara med på klubbtävlingar och pay and jump och sånt :)

Det är många som frågar om vi ska sälja honoom nu när vi "inte har nån användning för honom" och "han bara kostar pengar". Men vi ser det inte så. Vi tycker ju om honom och vill ha honom kvar även om vi inte får tävla med honom längre. Det finns faktiskt många som har hästar som dom inte tävlar med.Våran fina Donathello :)

Bowling igen

Igår kväll blev det bowling igen så nu har jag bowlat 4 gånger i mitt liv. Det var ju så kul förra gången hehe :P
Den här gången kom jag faktiskt inte sist en enda gång och så fick jag till nån stirke. Rena turen men ändå ;)
Sen när jag kommer hem så ska jag och pojkvännen dra med några kompisar och bowla mera :)
Efter bowlingen spelade jag lite counter strike med grabbarna. Det var väl ca 5 år sen jag spelade det sist och det var riktigt roligt att springa runt och skjuta lite hehe.

Nybörjar style :PCaptain Morgan style :PVanlig style :PBaklänges style :PSen blev det lite cs :)Gick bra på bowlingen :)