Letar vidare

Vi fortsätter leta sadel till Nino. Annes andra sadel blev för vid. Jag tog hem Donathellos hoppsadel som inte används längre och testade på Nino men den blev för tight. Ska nog försöka sälja den. 
Så igår fick vi ändå träna i den vanliga dressyrsadeln för den ligger ändå bäst fast den också är lite tight. 

Vi körde mest skrittjobb. Serpentiner, skänkelvikningar, öppnor och många halter. Sen travade vi några varv åt båda hållen. Nino fick ha bara vanligt hackamore istället för vår specialare med både hack och bett och det gick rätt så bra :) 

(null)

Gymmet går bra

Det blev ingen ridning igår för Nino blev vaccinerad då. Det blev ändrat för han skulle egentligen blivit det i tisdags. Så istället för ridning körde jag ett hårt pass på gymmet. 
Efter att jag skaffade gymkort igen har jag faktiskt hållt igång träningen rätt bra. Just nu har jag träningsvärk i hela kroppen utom armarna så dom ska jag kötta på med på gymmet ikväll :) 

Efter gymmet igår piffade jag till mej lite snabbt och åkte till Latitude 56 i Uppsala och hängde med mina gamla kollegor från Bil3an Toyota Uppsala. Så jäkla härligt gäng! 

På onsdagen och torsdagen jobbade jag uppe i Kilafors igen. Så onsdagnatt sov jag hos mamma. Det regnade så mycket att vi struntade i att ta en tur med hästarna. Donathello hatar ju verkligen regn. Vet ingen häst som hatar det så mycket som honom faktiskt hehe. Så vi borstade hästarna jättelänge och gosade istället :) 

Jag hann med att hälsa på pappa också. Jag köpte kycklingrullar och fläskfilérullar på vägen dit och så kom Linda och Rickard dit och åt också :) 

(null)

Testar sadlar

I fredags testade jag och Nino Erikas sadel och ikväll testade vi en av Annes sadlar. På fredag ska vi testa Annes andra sadel. Nino har troligen musklat på sig på ryggen så dressyrsadeln blir lite trång. 
Jättesvårt att känna i ridningen om sadeln ligger bra tycker jag. Svårt att se om den ligger bra också. Jag ser ju om en sadel ligger helt åt helvete men jag ser ju inte om en sadel ligger 70% bra eller 100% bra. 
Visst finns det ju klassiska saker man ska kolla på men jag ser ju inte på samma sätt som en person som är utbildad i det här. 

Som sagt så har vi testat lite sadlar och Nino har inte försökt slänga av mej så dom har nog inte varit så himla fel i alla fall. Vi rider ju väldigt lugnt nu efter Ninos vila. Mest skritt och lite trav har det blivit. Märks att han har lite överskottsenergi för han tittar och hoppar till för småsaker som han egentligen inte alls är rädd för ;) 

(null)