Glass

Har bara tagit det lugnt och slappat i dag. Tog en liten tupplur tidigare också. Jag är så himla trött i dag för jag hostade så mycket i natt så jag kunde inte sova. Vid kl 3 i natt var jag upp och gjorde en kopp med varmt honungsvatten och då hade jag fortfarande inte sovit nånting.

Vi åt lite god glass med digestivekex nyss. Det var riktigt gott och piggade upp lite :)
Gick ut och satt i solen en sväng också. Synd att det blåste så mycket bara. Jag har nästan inte varit utanför dörren på hela veckan så det var skönt :)

Pusskalas

Här hemma hos mej är det pusskalas ikväll :)
Jag och min sötis ska bara mysa hela kvällen. Inte blev det några chips heller för vi tjafsade om vem som skulle gå och köpa så till slut blev det inga hehe. Jag ville att han skulle gå för jag är sjuk och orkar inte gå ut och han ville att jag skulle följa med för det är så tråkigt att gå själv :P
Hoppas det blir chips i morgon istället hehe :)
Ha en trevlig fredag!Pusskalas :) Jag hittade en lite läcker effekt på min webcam med bubblor. Visst blev det rätt bra då?

Tender Care

Jag älskar verkligen Tender Care från Oriflame. Den är bra till allt möjligt. T.ex nagelbandskräm, läppbalsam, smörja in sår och andra torra hudpartier. Just nu smörjer jag in min nästipp med den för det blir så torr när man måste snyta sig hela tiden heheJag har en vanlig och en specialutgåva :) Den ljusrosa är den vanliga.Den ser inte mycket ut för världen men den kan verkligen göra underverk :)