Grått och svart

Igår tog jag och Nino ett dressyrpass i ridhuset. Det gick jättebra! Nu börjar han bli så pass stark i dressyrgaloppen även i vänster varv att han inte vill tippa inåt så mycket längre. Nu håller han stora voltspåret mer än han tippar inåt. Förr var man glad om jag fick ut honom på stora voltspåret ett helt varv. 

Kul när det går framåt! :) 

Det är bra att tänka tillbaka för att se hur långt man har kommit. Nu i år skriver jag dessutom träningsdagbok för hästarna så det blir ännu lättare att se utvecklingen. 

Invigde nya fina schabraket från Equestrian Stockholm <3 

Så här fin var Nino i nya schabraket! Kanske därför det gick så bra igår ;) 

Två kap!

Förra veckan gjorde jag två riktiga kap på Stadium! Micke skulle köpa täckbyxor till isracingen så vi tog en liten shoppingrunda i Uppsala efter jobbet. Det tog ca 2,5 h för honom att hitta täckbyxor som han ville ha och jag hittade mina kap i första butiken sen var jag klar ;) Dom här skorna med fluffig insida hittade jag på Stadiums barnavdelningen ;) Det var rea så dom kostade bara 250kr så det var ju bara att slå till! Jag tror 37 (min storlek) är största barnstorleken så ibland har man tur. Jättesköna och mysiga är dom <3

Sen hittade jag den här guldglittrande (!!!) sport-bhn, också hos Stadium. Även den var på rea. Måste börja byta ut mina gamla för dom har blivit slappa i resåren och sitter inte så bra längre. Nu känns livet genast mycket glammigare haha ;) 

Speed weekend 2017 iskörningen

Idag ska ni som sagt få bilder från gårdagens iskörning. Det blev mest bilder från driftingen eftersom jag tycker det är roligast och man såg bäst där också.

Vill ni se filmklipp därifrån så finns det på min insta (miss_malinkalin) om ni vill kolla :) 

Jag har flängt runt lite idag. Nu har jag precis kommit hem från en föreläsning med landslagsveterinären Mia Svensson. Väldigt lärorikt! Innan det var jag till Petra och hälsade på och innan det var jag och Micke till Tobbe och hängde lite i garaget :) 

Syns lite dåligt men här kör dom speedway på isen. Kollar man noga så ser man det är en mc och människa som nästan ligger ner i kurvan i mitten av bilden. 

Syns inte så bra här heller men dom kör med svävare på banan. 

Sen är resten av bilderna från driftingen ;) Blir så jäkla sugen på att bygga isbil och köra!