Ny hatthylla och skohylla

Jag var iväg och köpte ny hatthylla och skohylla till den lilla hallen som vi tapetserat om. Var ju bara tvungen att bygga ihop allt och hänga upp och ställa dit direkt hehe ;) 

Egentligen ska vi ju byta golv och fixa golvlister också men det tar vi sen. Vi blev så ivriga på att se hur det blev! 
Jag tyckte det blev jättefint :) 

Fantastisk galopp

Igårkväll dressyrade jag och Nino på utebanan. Det var väldigt härligt väder. Lagom varmt och precis innan solen gick ner. I början av passet fick vi lite miljöträning i form av två andra ekipage. Nino blev lite på tå kan man säga och ville showa loss. Sen när dom var klara och vi blev ensamma på banan blev han lugnare. 

Skänkelvikningarna gick kanonbra och galoppen likaså! Galoppen gick så jäkla bra att vi till och med tog lite förvänd galopp. Jag som trodde vi hade gått bakåt i utvecklingen senast vi tränade. Nu gjorde vi halvt igenom vid A/C och fortsatte i förvänd förbi första hörnet på kortsidan men saktade av till trav före nästa hörn.

Han var jätteduktig! Det enda som var svårt den här gången var att han ville krulla ihop sig lite väl mycket i traven men vi tränar vidare. Känner mig väldigt nöjd :) 

Snöigt värre

Gissa om jag blev glad över att fortfarande ha vinterdäck på bilen när mamma skickade den här bilden igårmorse?! 

Idag har jag jobbat uppe i Edsbyn så jag åkte dit igårkväll och sov hos mamma tills idag. Kul att komma tillbaka till verkstaden där jag haft praktik och sommarjobb men nu som lacktekniker :) 

Passade på att klappa Snuttan och Donathello igårkväll <3

Linda och Snuttan fyllde år igår så det var ju väldigt bra timing att jag skulle till Edsbyn och jobba just då. Jag hänger ju med en annan lacktekniker så det är ju han som har planerat. 
Linda fyllde 25 och Snuttan 20 :)