Prata ikapp!

Hallå där!
Nu vill jag prata ikapp lite med er här så som vänner gör när man inte har träffats på ett tag ;)
Jag och grisarna (marsvinen) kom tillbaka till Rimbo i torsdags från vår lilla semester i Edsbyn. Vi stannade två dagar längre än jag tänkte först för jag hade inte hunnit med allt jag tänkt göra hehe. Plus att jag och Linda hann motionera hästarna tillsammans några extra gånger. Jag hann även frisera Snuttan inför tävlingen i helgen. Det är en tre-dagars så vi åker till Sala på torsdagen och tävlar fre-sön. Då får ni hålla tummarna för oss!

Jag hann även med att käka mjukglass med Ida på Statoil i nästan två timmar hehe. Det blir så när två tjejer som har liiite för mycket att göra ska hinna ses. Jag ville boka en mjukglass-date med henne och hon skulle tanka bilen på vägen hem från jobbet så då fick det bli så :)

Sen har jag hunnit med att åka traktor med farsan och fikat hos farmor :)
Det jag har hunnit med sen jag kom tillbaka till Rimbo igen tar vi i ett annat inlägg. Måste ju dela upp det lite.

Åkte traktor med farsan. Här håller han på och slår ner gräs som ska bli ensilage. Nu har han skaffat en maskin att ha framför traktorn och så är den gamla bakom/vid sidan om traktorn så nu går det dubbelt så fort att slå ner allt gräs. För hade han bara den maskinen bakom traktorn.

Lite skitig bakruta hehe. Här ser ni den gamla maskinen bakom traktorn.

Mer från hoppningen

Här får ni några fler bilder från hoppningen med Donathello :)
Tänk att han fortfarande som 24 åring blir superglad när han får hoppa och drar på i full galopp mot hindren. Det värmer i hjärtat <3

Längdhopp hehe ;) Men han klarade det!

Min måndag

Idag har det verkligen varit plattan i mattan hela dagen! Klev upp vid 07, käkade frukost och åkte till stallet och körde intervallträning med Snuttan. Hem igen för en snabbdusch och iväg till mormor och morfar för en trerätters lunch. Tillbaka till stallet och hjälpte Linda och Rickard att skotta upp hö på höskullen. Blev svettig som fan och tog ett dopp i ån. Efter det blev det sårtvätt och bandagering av nykomlingen i stallet. Sen ställa fram hinder, byta om, göra i ordning Donathello och hoppa med honom. Efter det åkte jag till pappa och klippte gräset under tiden Linda nattade hästarna. Sen tillbaka dit och hämta mamma och nu är vi hemma och har precis tryckt i mej en macka, ska göra mej i ordning och sova som en stock 00.27. Garanterat!

Efterrätt hos mormor och morfar. Glass med hemgjorda maränger!

Ett dopp i ån efter ett svettigt pass på höskullen hos Linda och Rickard.

Donathello tyckte det var skitkul att hoppa!