Träna igen

Jag har nyss kommit hem efter en joggingtur runt ankdammen. Det var ca en och en halv vecka sedan jag joggade sist. Fan jag som skulle ta tag i det här med träningen nu hehe. Men det har ju varit så fint väder så då vill man ju sola och inte jogga.
När jag kom hem upptäckte jag att jag såg ut som ett stoppljus i ansiktet för det var så jobbigt. Inte konstigt att bilarna saktade ner när dom åkte förbi mej. Dom trodde ju att det var rött på trafikljuset haha
Det kommer nog kännar i benen i morgon gissar jag. Sen gjorde jag sit ups, rygglyft, rumplyft och armhävningar (på knä).
Nu sitter jag och mumsar på vatten melon :)Det var så varmt i dag så jag dissade joggingtightsen och tog shorts istället. Shortsen är från Adidas, finaste-gå-bort-tröjan nä då bara skoja hehe tröjan är köpt på Rättviksmarknaden och skorna är från Adidas/Stella McCartney.Mums med vattenmelon!Hoppsan vilken skillnad på bakgrunden med blixt då :P

After sun

Nu börjar det kännas lite på axlarna att man har solat i dag så jag har tagit fram min after sun och smörjt in mej med. Jag kör på After sun shimmering lotion från Oriflame. Det blir ett riktigt fint skimmer av den på huden. Perfekt att smörja in sig med efter duschen innan festen om man har solat hela dagen t.ex :)
Det är viktigt att återfukta huden efter att man har solat annars blir huden torr och den fina bruna färgen försvinner snabbare och det vill man ju inte :P

Fotboll och glass

I dag efter jobbet gick jag och kollade när grabbarna från jobbet spelade lite fotboll. Passade självklart på att sola lite också ;)
Sen blev det en kall dusch och glass framför tvn med Ugly Betty. Älskar den serien hahaFotboll i solen. Tur att man inte var med och spelade hehe. Jobbigt ju :PSå jäkla gott med glass efter duschen i dag :)