Sjuuuuk...

I dag åkte jag hem från jobbet vid lunch ungefär för jag hade så himla ont i halsen och huvudet. Var ju skittrött också för jag hostade hela natten så jag fick inte sova så mycket. Nu har jag däremot fått sova 3-4 timmar extra :)

Linda fick shoppa lite själv idag under tiden som jag sov hehe :P

Här kommer lite bilder på det jag köpte igår i alla fall :)Fan nu ger jag upp! Har försökt ladda upp fler bilder men det går inte... Suck! Hatar mitt jävla internet!

Shopping :D

Idag har jag, Linda och Sandra varit till Kista och shoppat lite. Hittade inte så mycket men det blev väl lite grejer i alla fall. Ville ju köpa nåt nytt till kryssningen på fredag men hittade liksom inte riktigt nåt.
Linda letade ju efter en studentklänning men hon hittade ingen så vi kanske ska shoppa mer i morgon :)
Lägger upp bilder på det jag köpt i morgon :P

Natti natti :)

Oriflame katalog nr 6

Jag har ju glömt att ge er en tjuvtitt ur katalog nr 6 som jag säljer ur nu. Måste bli lite bättre ordning på mej igen. Jag tror jag glömde det förra gången också :P
Beställer i alla fall den 26 april (i morgon) tror jag så det är inte långt kvar på den här perioden.En ny parfym som luktar riktigt gott :)Ögonbrynsskugga. Jag har en sån där och jag tycker att den är jättebra :)Söta läppstift :)Rea på killparfymer :)

Superbra pris på mascara!Lanseringspris på ansiktsmasken som jag fick i säljbonus :)Extrapris på alla Miss O parfymerna. Dom luktar jättegott :)

Matchande parfymer för honom och henne :)Nytt som luktar supergott! Duschtvål, badsalt och body lotion :)