Vila i frid farfar <3

Egentligen var det lite väntat eftersom han har varit dålig och legat på sjukhus ett tag men ändå blev det som en chock.
Sånt går liksom inte att förbereda sig på. Det känns både tomt och lugnt på något konstigt sätt för sista tiden har varit ett lidande för honom så på det viset var det nog skönt för honom att få somna in. Nu har han inte ont längre.
Men sen kommer saknaden och sorgen som hugger en i hjärtat. Jag har gråtit floder. I går (lördag) när jag fick reda på att farfar hade tagit sitt sista andetag grät jag flera timmar i sträck och Micke försökte trösta mej så gott det gick.
Livet går vidare för mej med sorg i hjärtat tyvärr. 
Vila i frid farfar <3
 
 

Äntligen helg!

Yes äntligen helg!
Ska bli så himla skönt med sovmorgon och få sitta och äta frukost lääänge i lugn och ro. Annars brukar jag äta frukost i bilen på väg till jobbet bara för att få sova så länge som möjligt på morgonen ;)
Jag är ingen morgonmänniska hehe.
 
Snart ska jag iväg och rida en sväng och sen efter det tänkte jag åka till lägenheten och göra ett ryck och försöka städa ur det sista så allt blir klart och jag slipper tänka på lägenheten mer.
Är det nån mer som ska ägna sin fredagskväll åt att städa hehe?
 
Hoppas ni slippper det och kan ha lite fredagsmys istället! :)
 
 

Onsdagsdressyr 20 november 2013

 
Hmm synd att bloggen kapar kanterna på bilderna från instagram...
 
I alla fall så gick det jättebra på träningen i dag. Jag och Millan satte personbästa i fin galopp igen ;)
Tidigare har det varit svårt att hålla galoppen flera varv i rad på volten men nu gick det jättebra och så gick hon i bättre form än tidigare. Vi får öva på lite mer ställning och böjning i sidorna för hon blir lite för rak men det blir bättre och bättre för varje träning som går :)
Några skänkelvikningar blev riktigt fina också. Oftast blir dom lite ojämna och baken eller framdelen hamnar lite före så vi får jobba på att få skänkelvikningarna jämnare.
 
Vi red galopp ett varv på volten och ett varv trav osv. Enkel övning kan man tycka men det är bra att träna på övergångar.
Sen gjorde vi galoppfattning från skritt. Dom första fattningarna blev det några travsteg också men sen var Millan med på noterna :)
 
Hästarna (Anne red Diana) var jättetrötta efteråt. Det var jag också kan jag säga hehe.
 
Det gick förresten rekordsnabbt att lasta Diana när vi skulle hem. Hon ville nog hem och vila och äta :P
Bra dag helt enkelt! :D