Nailpolish remover H&M - Oriflame

 
Nagellacket försvinner ungefär lika bra med dom här två men skillnaden är att med H&Ms remover blev naglarna alldeles fnasiga och skrovliga så när man målar på nytt nagellack ser det ut som skit. Det blir ingen slät yta utan även det blir skrovligt eftersom nageln redan är det. Då får man fila innan man lackar nytt med en fil som inte är så grov.
Det kan bli lite så här med Oriflames remover också men inte varje gång och absolut inte lika mycket. Den är mycket bättre tycker jag. Har ingen aning om varför naglarna blir så... Har ni?
Det kanske sitter nån nagelexpert och läser det här ;)
Anledningen till att jag köpte en från H&M var att min från Oriflame hade tagit slut och jag hade glömt beställa en ny och jag var ju tvungen att ha en. Men jag kommer nog aldrig mer köpa en remover från H&M även om det är panik. I så fall testar jag ett annat märke.
Ni kanske har tips på den perfekta nagellacks removern?

Myshelg <3

 
Det har varit myshelg hela helgen för oss. Micke har varit sjuk och jag har varit lat så det har inte blivit mycket gjort alls men man ska ju ha såna helger ibland också :P
Izor och Blixten tyckte i alla fall att det var helt ok med en sån helg hehe. Sötnosarna <3
 
Har haft riktiga sovmorgnar och sovit ca 10 timmar per natt så det var skönt. Äntligen utvilad! Det har ju blivit några helger i rad som jag har vaknat jättetidigt fast än jag egentligen är trött. Mysko...
Vi har i alla fall köpt färg till förråden så det kanske blir till att måla nästa helg!
 
Hoppas ni har haft en störtskön helg och varit ute och njutit en massa i solen :D
Nu taggar vi för nästa vecka!

Shoppat på Gina Tricot

 
 
Sommarkänslor när man ser den här påsen ;)
 
 
Grå tischa med spets på axlarna.
 
 
Och dom nya svarta jeansen med dragkedjor nere vid anklarna. Dom sitter verkligen jättebra! Förstår att dom heter Perfect Jeans :)