Ingen ny sadel

Nä den sadeln som lånades hem fick bara ett nja i betyg så det blev inget köp där. Kikar vidare. 
Jag tränade Nino både fredag och lördag. Han skulle nog behöva komma ut och galoppträna en rejäl sväng. Pysa av sig lite överskottsenergi. Just nu hittar han på att han är rädd för allt möjligt hehe. 
Igår började jag rida en stund men det var huvud och svans rakt upp och vi backade runt halva ridhuset eftersom läktaren var livsfarlig. Det blev liksom inte så mycket vettigt gjort. Efter ett tag kom Erika och Calle och tänkte löshoppa så jag sadlade av och så hakade vi på det istället. Nino fick bara hoppa låga hinder eftersom han bara har löshoppat en gång tidigare men det gick bra i alla fall och så fick han ju springa av sig lite. 

I övrigt har jag varit en riktig latmask i helgen. Förutom att vi bytte kranen i köket så har jag bara legat i soffan, käkat godis och chips och googlat sadelinpassning m.m. Inte varit till gymmet heller. Men man måste ju få ha såna dagar också! :) 

(null)

(null)

Demo-vecka snart slut

Nu är det slutspurt på denna demo-vecka och det har rullat på bra tycker jag :) 
I morgon åker jag hem igen och det ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen. Sen ska Nino få testa en annan sadel fre-lör. 
Nästa vecka fortsätter vi demon så det blir full rulle då oxå. 

(null)

(null)

Spännande vecka framför mej

Nu är jag framme på hotellet som kommer vara mitt hem tills på fredag. Det vankas demo på hemlig ort! Hoppas det går bra. Jag har pluggat produktdatablad i helgen så jag kan ge bra svar. Artikelnr, torktider, skikttjocklek, sprutmunstycken m.m. Mycket att hålla reda på. 

(null)