Testat Novabettet

Ikväll testade jag och Nino Novabettet. Vi har ju provat det en gång tidigare men då var det för liten storlek. Nu var det rätt storlek men det gav tyvärr ingen wow-känsla. Ska testa det några gånger till innan jag utvärderar det ordentligt. 
Själva ridningen gick sådär. Han ser fortfarande spöken vid dörren och på läktaren. Han tog inte skänkeln riktigt och flyttade sig inte ordentligt i skänkelvikningarna så nästa gång tar jag med ett spö så jag kan peta lite på honom om det behövs. Galoppen var väl det som gick bäst men över lag så gick allt bättre i fredags när vi red med hackamore. Ska nog testa det nya med ringar istället för skänklar i morgon om jag hinner rida då. 

(null)

PB i marklyft

Yes! I onsdags när jag och Micke tränade satte jag PB i marklyft på 40 kg :) 
Det kanske inte låter som att det är så mycket men för mej är det mycket. Hittills har jag bara tränat lätta vikter för att få in tekniken och inte dra på mej nån skada. Det här var första gången jag lastade på tyngre vikter. Fick skaplig träningsvärk! 
Igår efter att jag var klar i stallet så var vi till gymmet och tränade igen. Då körde vi "discoträning" och tränade armar ;) 
Ikväll däremot blir det lugnt. Micke håller på att laga jättegod mat och så smuttar vi på lite glögg tills maten är klar :) 

(null)

Snö!

Jag tycker det är härligt med snö faktiskt även om livet blir lite bökigare ibland ;) 
Det gick väldigt segt på motorvägen en sträcka nära Enköping där det var mycket snö.  Bara att hålla sig i hjulspåren och acceptera sin plats i kön hehe. I vänster körfält var det 1dm snö. Sen när jag närmade mej Västerås var det inte lika mycket snö längre. 

Annars har dagen rullat på bra! Kom hem strax efter kl 18 och har mest slappat och kollat på Det stora hoppet m.m Jag har sovit alldeles för få timmar dom senaste nätterna så jag kände mej lite sliten. Det gjorde Micke också så han somnade i soffan och så sket vi i att träna idag faktiskt. 
Igår däremot körde vi ett bra träningspass på gymmet. Jag har inte tränat på ca en vecka nu så det blev ett helkroppspass. Skulle ju egentligen träna på hotellgymmet förra veckan men det fanns inte så mycket grejer att välja på plus att det var väldigt trångt där. 3-4 pers sen var det ju fullt. Vilade mej i form istället ;) 

(null)