Fel, fel ,fel :P

Nu blev det lite fel hehe.
Det skulle ju så klart vara en bild på dom nya grejerna i förra inlägget men nu kommer bilden här istället :PEn eyeliner som är som en tuschpenna, läppglans, lash booster och ett fint armband :)Det här har jag inte heller visat. Det är grejer som jag köpte förra gången, får ta och skärpa mej :P Ansiktsvatten, nagellacks remover och en foundation :)

Lite nytt

Jag kom på att jag inte har visat det jag köpte från Oriflame sist :P

Vilken start på veckan

Sönt att börja veckan med att jobba över två dagar i rad... Eller inte men man får ju pengar i alla fall. Synd bara att man ska bli så jävla trött :P
Jag som tänkte gå till frissan och kolla om dom hade tid med mej men det blir ju fler dagar.
Ska bara fixa matlåda och greja sen ska jag slappa framför Fångarna på fortet på tv resten av kvällen :)

För övrigt så hatar jag just nu min jävla betongbunker som jag bor i för det är så grymt dålig mottagning här...Målade naglarna igår men dom klarade inte en dag på mitt jobb (jobbar som billackerare) så bra. Måste ju säga att det är det sämsta nagellacket jag har testat på länge men färgen är ju snygg i alla fall. Lacket torkar liksom inte helt utan är lite mjukt fortfarande. Synd att den mintgröna färgen inte syns så bra på bilden :P Kanske får ta en bättre bild nån gång. Det är från Viva la diva för er som undrar ;)