Nyårsfirande

Nu ska vi fira in det nya året med vänner, massa mat och dryck! 

Ni får en bild som jag glömde lägga upp i julinlägget så länge ;) 
Gott nytt år! Vi hörs! 

Näst sista dagen

Jaha nu är det näst sista dagen på det här året. Planerna för nyår är spikade och vi ser fram emot vad det nya året har att erbjuda :) 


Ikväll har jag och Nino dressyrat för sista gången i år. Vi fick lite sällskap i början av passet men vi blev ensamma där lagomt tills vi skulle börja galoppera. Perfekt timing enligt mej eftersom han behöver koncentrera sig lite extra i galoppen. I traven går det ändå hyffsat att få honom att hålla sig koncentrerad på mej även om vi inte är ensamma i ridhuset. 

Även denna gång fick vi till flera varv i galopp på stor volt. Nu hann jag kika lite i speglarna också. Då såg jag att han viker in nosen lite väl mycket i vänster varv men är mer framme i höger. 
Han behöver bli lite starkare där så ordnar det sig nog med formen också :) 

Det gröna schabraket

Det blev ett bra pass med Nino ikväll. Först fick vi lite miljöträning med ett till ekipage i ridhuset sen när dom gick kunde han slappna av mer och jobba ordentligt. 

Galoppen var fantastiskt bra för att vara oss :) 
Nu kunde han hålla sig ute på voltspåret i flera varv även åt vänster. Oftast vill han galoppera på en liten volt i mitten åt vänster och så får man vara glad om man får ut honom på en stor volt ett eller två varv. Men det gäller verkligen att ha honom rundad runt innerskänkeln, för lyckas man inte med det så gör han som han vill och smiter undan jobbet. 
Nu kämpade han på bra. Duktig kille! 
Vi ska dressyra lite igen på fredag :) 

Vi invigde det nya gröna schabraket med guld och blingkant :) Jag matchade med grön tröja :D 

Schabraket såg ut att ligga bra på honom. Får se vad jag tycker när vi använt det ett tag. 

Nino fick också lite granris att greja med :)