Pigg pålle idag

Det blev uteritt idag på Millan som var jättepigg och glad :)
Vi har gjort om lite med vilka dagar jag rider hästarna så nu rider jag Millan på tisdagar för att kunna träna Nino för Sofia varannan måndag.
Vi fick sällskap av ett till ekipage från stallet så det blev lite roligare än att rida själva och så håller djuren i skogen sig undan när man pratar och väsnas.
Det blev mest skritt men på ett ställe var det bra underlag så där travade vi en liten bit.

I morgon ska Nino få dressyra lite i ridhuset.
Det var dagens rapport. Klart slut ;)

SIHS shopping!

Jag har planerat mina inköp på SIHS sedan tidigt i somras och nu fick jag äntligen göra slag i saken ;)
Redan på förra årets mässa var jag och klämde och kände på Equitos och Equestrian Stockholms schabrak men köpte inget. Nu såg däremot ekonomin bättre ut!
Equestrian Stockholm hade enligt mej bästa mässerbjudandet = 2 schabrak för 999 kr. Alltså sparade man ca 400 kr på det jämfört med ordinarie pris.
Sen hittade jag äntligen en engelsk nosgrimma med lack och vitt foder. Har hittat flera såna i aachenmodell men jag vill ju inte ha snokremmen och det är så fult när öglan till den sitter kvar. Svårt att klippa/skära bort den också så det ser snyggt ut.
Donathello (och min framtida häst) kommer bli superläcker i den! <3

Primadonnan Millan som är skimmel kommer passa superbra i det här grå schabraket med lackdetaljer från Equestrian Stockholm.

Nino och Donathello som är bruna kommer bli superfina i det här champagnefärgade schabraket som också är från Equestrian Stockholm.

Bilderna gör tyvärr inte resterande grejer rättvisa. Dom är mycket finare i verkligheten men det är ju så mörkt när man kommer hem från jobbet och jag är så ivrig att visa er dom fina grejerna hehe.

Det här svarta schabraket med turkos glittrande kant från Equito passar alla hästarna men kanske Millan lite extra.

Schabraket har lite mörkare färg än på bilderna men var tvungen att använda blixt så det blev som det blev.
Det här gröna schabraket med guldpasspoaler och bling från Kyro Riding Gear kommer också passa bra på alla hästarna men kanske lite extra på Nino och Donathello. Jag kommer matcha det här med en grön tröja med guld detaljer från Hööks ;)

Sist men inte minst, snyggaste nosgrimman! Den har svart lack och vitt foder från Star Horse. Kanske måste hem till Hälsingland snart och ta fina headerbilder när Donathello har den här läckra nosgrimman på sig ;)

Bilder från hoppningen

Här kommer bilder från hoppningen igår. Jag glömde ta några bilder idag men vi såg i alla fall både dressyr och hoppning idag igen men kvällsshowen hoppade vi över. Otroligt fina ritter i dressyren och Isabell vann igen. Kul också att dom har fixat så publiken kan leka domare och sätta poäng på ritterna genom mobilen.
Hoppningen var superspännande och Bertram Allen vann tre bilar i år också. Tänk att göra det två år i rad!
Sen shoppade vi det sista vi skulle ha på mässan :)

Vilken härlig helg det blev med mamma på SIHS :)