SM-guld till Edsbyn

I lördags var jag och mamma på cykelmässan i Älvsjö för hon hade vunnit biljetter dit. Jag är inte så himla intresserad av cyklar men följde med ändå. Mamma köpte lite grejer och så kikade vi runt i alla montrar. 

Sen åkte vi till Tele2 arena för att se SM-finalen i bandy. Mamma var så jäkla nervös innan hehe. Det blev en bra match mellan Edsbyn och Bollnäs. Nu kanske jag är lite partisk eftersom Edsbyn vann men ändå ;) Heja byn! Så jävla bra! 
Tänk att dom var tippade som 7:a i tabellen och så går dom och vinner hela skiten. Helt fantastiskt :) 

Guldhjälmarna på! 10:e SM-guldet! :D 

Kanonhelg!

Vilken kanonhelg det blev! Jag och mamma har hunnit med jättemycket men jag tänkte börja berätta om fredagen. Då körde jag och Nino ett lätt dressyrpass och mamma fotade lite med mobilen. Nino var lite varm i bakbenen men reagerade inte när man klämde och han haltade inte så vi testade ändå.  

Det är ju lite olika blodgenomströmning i benen och hovarna så dom kan ju vara olika varma utan att det är nåt. När vi kom igång och travade kändes han tyvärr seg och det brukar han inte vara så det är nog nåt ändå. Stefan skulle rådfråga veterinären så får vi se vad hon säger. Nino kändes i alla fall mjuk i sidorna det lilla vi tränade. 

Klapp och beröm :)

Hehe såg nu att det bara blev bilder från ena varvet men jag lovar att vi red i andra varvet också ;) 

Upp i sadeln igen!

Äntligen fick jag tid över för att åka till stallet igen :) 

Det är ca en vecka sedan jag red Nino och ännu längre sen jag red Millan men ikväll var det hennes tur. Den här veckan har ju varit minst sagt annorlunda jämfört med vad jag är van vid med nya jobbet och så men det har varit en rolig vecka. 
Jag och Millan jobbade mest i skritt ikväll för hon lät lite rosslig i halsen/andningen när vi började trava. Så jag tänkte att vi mjukar upp lite i skritten och inte anstränger henne så mycket i traven ifall det skulle vara nåt som är på tok. 
Hon kändes fin i skritten i alla fall. Vi gjorde många serpentiner, volter och halter. Sen gjorde vi skänkelvikningar, öppnor och slutor. Det är verkligen skitbra med speglarna i ridhuset då så man kan se exakt hur mycket eller lite hästen korsar benen och tvärar. Duktig pålle :) 

I morgon ska jag rida Nino. Vi får väl se om han har glömt bort dressyren nu ;) 
Sen i helgen är det kurs/clinic med akademisk ridning i Millans stall så om jag och mamma hinner ska vi svänga förbi och spana in vad dom gör. Då får ju mamma se nya fina stallet också. 

Selfie med Millan ;)