Upp i sadeln igen!

 
En bild på Diana i februari :)
 
Igår blev det första ridturen på tre månader! Det blev väldigt lugnt. Bara lite trav men annars skritt hela tiden. Tror det passade mitt knä bra :P
Stefan har precis satt igång Biten igen för han har varit halt så det passar ju bra med några lugna ridtuer i början både för mitt knä och Biten.
Enda gången som det gjorde ont i knät var när Diana fick för sig att äta gräs och sen skänklade jag på för att få henne att gå igen. Fick väl ta i lite så då kändes det faktiskt i knät annars gick det bra.
Riktigt kul var det i alla fall och tänk vad grönt och fint det är i skogen nu!
Sist jag red i början på mars så var det ju snö och is överallt...
 
Har ni inget för er i helgen och är i närheten av Johannesberg/Gottröra så tycker jag verkligen att ni ska komma dit och kolla på körtävlingen där. Jag, Linda och Snuttan ska vara med och tävla :)
Får jag fart på mitt internet i mobilen igen så kommer jag uppdatera på instagram under lördagen och söndagen hur det går annars blir det väl nåt inlägg här också. Vill ni följa mej så heter jag miss_malinkalin på instagram :)

Nyheter från Oriflame

 
Lite sommarsmink! Fina läppglans, vattenfast mascara och skimrande make up creme.
 
 
Mums! Doftar vattenmelon :)
 
 
Set med skrubbkräm och gradual tan. Jag struntar i att köpa skrubbkrämen för det har jag så många redan plus skrubbvantar men Oriflames gradual tan ska jag allt testa ;)

Motivlackslektion 21 och 22 :)

Här kommer några bilder på Petras motorcykeltank som hon målade en text på :)
 

Petra använde en speciell maskeringsplast med klister på baksidan som är jättebra att ha om man ska motivlacka nåt med skarpa kanter t.ex en text. Här är texten utskuren och redo att målas.
 
 
Det fick bli ljusare i mitten och mörkare på övre och undre delen av texten för att det ska bli som en liten blänkande effekt.
 
 
Texten färdigmålad, maskeringen borttagen och dags för klarlack :)
 
 
Inte tokigt alls om ni frågar mej :)