Äntligen

I tisdags fick jag äntligen hem Vecko Revyn i brevinkastet. Som jag har väntat! Fast jag har bara hunnit bläddra igenom den lite snabbt men i helgen kanske jag har tid att läsa lite. Bakfylleläsning på lörda?
Nu ska jag packa lite tills i morgon när jag ska hem :)Snacka om att Heidi (hon på omslaget) har blivit totalt plastikfikserad. När man gör en fettsugning av nacken har det väl ändå gått över styr. Det behövde ju hon verkligen liksom haha

Hejarramsa

Shit vad varmt det var i dag när jag åkte hem från jobbet. Fick ju sitta i bilkö också så det tog en kvart extra att komma hem. Jag hann precis ut och gå en sväng när jag kom hem sen började det regna.
I morgon ska jag få testa nån ny lack på jobbet inför SM. Lite drygt att dom inte tog den gamla vanliga som man är lite van vid men, men jag får väl försöka lära mej så mycket som möjligt om den nya lacken i morgon då. Jag har grundat och slipat stötfångaren som jag har lagat en massa hål på så jag kanske får måla den i morgon.
Här kommer en hejarramsa som en kompis till mamma har gjort åt mej :)

Minsta lilla grej
fixar hon till
denna otroliga sprayartjej!
Malin, Malin, Malin!

Det känns ju lite peppande hehe. Fast jag börjar få mer och mer panik ju närmare tävlingen det blir :P Bara två veckor kvar ju! Hua ligen :P19,4 grader varmt ute och då var ju termometern i skuggan också! Det vart ju rätt varmt inne också.

Lyxigt

Fan vad skönt det var att komma hem i dag efter jobbet och så har mormor gjort raggmunkar! Det var grymt jävla gött!!! Synd att hon åker hem i morgon men jag åker ju hem på fredag jag också.
I dag när jag stannade kvar på jobbet grundade jag stötfångaren som jag har lagat hålen på så förhoppningsvis hinner jag måla den i morgon eller på freda så jag kommer igång och kan träna bättringar på den. Slipade även en baklucka plåtren för sen ska jag grunda och måla den och mäta hur tjocka lager jag målar på så det inte blir för lite eller för mycket. Noga det där :PRaggmunk, bacon, lingonsylt och keso (laktosfri såklart). Så jävla gött!!!