Neptuni åkrar

När jag och Micke var på Öland åkte vi till Neptuni åkrar som det heter. Det är ett ställe men en sorts blå blommor och när dom blommar som mest är det som en stor åker med blå blommor. Fast vi var inte där när det blommade som mest så vi kollade mest på havet och vågorna ;) 
 
 
 
Det blev rätt häftiga bilder här tycker jag :)
 
 
 
 
Här är en sån där blå blomma.

Stalltimmar och proteinmuffins

Igår var jag på syrrans hästgård precis HEELA dagen :D
Åkte dit vid 7 och tog ut hästarna. Sen var det full rulle hela dagen tills jag åkte hem till mamma vid 22 tiden. Underbart med en hel dag i stallet!
Man tröttnar aldrig på att fixa i stallet. 

I förrgår körde vi ett konditionspass med galoppintervaller så igår när hovslagaren kom och fixade nya skor så tyckte han att Donathello kändes stel och kanske hade lite träningsvärk. 
Så det fick bli en promenad för hand med Snuttan och Thello igår. Sen på kvällen longerade vi även Thello lite. Först utan ryttare sen hade jag lite sitsträning. Lite läskigt att bli longerad och inte ha kontrollen själv faktiskt ;) 

Nu är hästarna utsläppta i hagarna och vi ska ta fram trimmern och börja röja lite gräs på "ridbanan" som är en hyfsat plan del av en åker. 


Mamma bjöd på proteinmuffins här om dagen som var jättegoda! 
Måste ju försöka vara lite nyttigare nu så jag blir en bättre ryttare :) 
Mamma tränar ju också en del så hon äter också nyttigt. Perfekt! 
Receptet kommer från en blogg som heter tastyhealth hmm stavning på det? Aja ni får väl googla. Enligt mamma finns det många bra recept på bloggen plus att hon har en egen app också. Alltså tastyhealth inte mamma ;)
Det ni! 

Just nuAlltså känslan när man öppnar stalldörren på morgonen och hästarna gnäggar <3
Syrran jobbade till kl 23 igår så jag tog ut hästarna i dag så hon får sovmorgon.