En helg i Edsbyn

I helgen var jag upp till Edsbyn och hälsade på familjen och hästarna :) 

På fredagkväll tog jag och Linda en uteritt med hästarna. Linda körde Snuttan och jag red Donathello. Superhärligt väder var det! En riktig sommarkväll!
Vi gjorde lite öppnor, slutor och skänkelvikningar längs med vägen så det blev lite smått dressyr och inte bara uteritt rakt fram hela tiden liksom. Thello jobbade på bra :) 

På lördagen gjorde vi en formcheck på Snuttan. Vi körde en sträcka på 4 km i tävlingstempo. Hon fick ju vila några veckor när hon var halt p.g.a att ha trampat in tåkappan i hoven så hon har inte riktigt fått den konditionsträningen hon har behövt inför tävling. Formchecken visade ändå att hon var nästan som hon brukar inför tävling men liiite bättre kondis behövs. Linda och Snuttan tränar vidare och mamma har lovat att följa med i vagnen som extra tyngd ;)

Vi hade egentligen tänkt tömköra och löshoppa Thello också på lördagen men det hann vi inte för vi skulle ut och käka med pappa också. Stog och borstade Snuttan i 2h så det drog ut på tiden kan man säga. Jaa hon löser fortfarande vinterpäls. Det finns hur mycket som helst på den lilla shettiskroppen ;) Thello löser också päls fortfarande, han är ju gammal nu. 25 år! 

På söndagen åkte vi först till farmor och firade morsdag sen till mormor och morfar och firade. Efter det packade jag in grisarna och åkte till Rimbo. Mina små svin har varit på semester hos mamma i tre veckor eftersom jag bodde på hotell i Örebro i två veckor p.g.a jobb. Då slapp Micke ta hand om dom och mamma gör det med glädje :) 

Ridtur med Thello <3

Formcheck med Snuttan <3

Hämtat hem grisarna <3

Kommentera här: