Prata ikapp!

Hallå där!
Nu vill jag prata ikapp lite med er här så som vänner gör när man inte har träffats på ett tag ;)
Jag och grisarna (marsvinen) kom tillbaka till Rimbo i torsdags från vår lilla semester i Edsbyn. Vi stannade två dagar längre än jag tänkte först för jag hade inte hunnit med allt jag tänkt göra hehe. Plus att jag och Linda hann motionera hästarna tillsammans några extra gånger. Jag hann även frisera Snuttan inför tävlingen i helgen. Det är en tre-dagars så vi åker till Sala på torsdagen och tävlar fre-sön. Då får ni hålla tummarna för oss!

Jag hann även med att käka mjukglass med Ida på Statoil i nästan två timmar hehe. Det blir så när två tjejer som har liiite för mycket att göra ska hinna ses. Jag ville boka en mjukglass-date med henne och hon skulle tanka bilen på vägen hem från jobbet så då fick det bli så :)

Sen har jag hunnit med att åka traktor med farsan och fikat hos farmor :)
Det jag har hunnit med sen jag kom tillbaka till Rimbo igen tar vi i ett annat inlägg. Måste ju dela upp det lite.

Åkte traktor med farsan. Här håller han på och slår ner gräs som ska bli ensilage. Nu har han skaffat en maskin att ha framför traktorn och så är den gamla bakom/vid sidan om traktorn så nu går det dubbelt så fort att slå ner allt gräs. För hade han bara den maskinen bakom traktorn.

Lite skitig bakruta hehe. Här ser ni den gamla maskinen bakom traktorn.