Uteritt i helgen!

Jag var ju upp till Edsbyn i helgen och grattade pappa i efterskott. Han fyllde år när jag var på EM i Göteborg. Jag hann med ganska mycket i helgen kändes det som. 

På fredagkväll när jag kom fram åkte jag ich mamma till mormor och morfar och fikade och löste korsord. Mormor brukar fråga om vi kan kolla upp saker på "det dära internetet dänne" så det gjorde vi ;) Flera korsord blev klara så mormor var nöjd. 
På lördagen hann jag och Linda hälsa på farmor i sin nya lägenhet. Hon har tidigare bott i ett hus ca en mil utanför Edsbyn men nu bor hon centralt och bra. Efter det tog jag och Linda en tur med hästarna. Så himla härligt! :D
Sen på söndagen var jag och mamma till ridklubben och kollade på dressyrträningarna för Mattias Jansson. Efter det åkte jag till pappa och grattade och fikade en stund innan det var dags att packa ihop och åka tillbaka till Rimbo igen. 
Bra helg :) 

Hihi kolla Donathellos hårtofs som sticker rakt upp mellan öronen :P Såg det inte för än nu när jag la upp bilden hehe. 

Pållarna tyckte det var kul att komma ut på en tur tillsammans. Annars blir det ju oftast så att Linda tränar dom en och en av förklarliga skäl. 

Snuttan blir så himla taggad i traven och galoppen när Thello är framför hehe. Galoppen är roligast tycker Thello. Då kommer fullblodet i honom fram :) 
Man kan verkligen inte tro att dom är 20 och 25 år!