Nailpolish remover H&M - Oriflame

 
Nagellacket försvinner ungefär lika bra med dom här två men skillnaden är att med H&Ms remover blev naglarna alldeles fnasiga och skrovliga så när man målar på nytt nagellack ser det ut som skit. Det blir ingen slät yta utan även det blir skrovligt eftersom nageln redan är det. Då får man fila innan man lackar nytt med en fil som inte är så grov.
Det kan bli lite så här med Oriflames remover också men inte varje gång och absolut inte lika mycket. Den är mycket bättre tycker jag. Har ingen aning om varför naglarna blir så... Har ni?
Det kanske sitter nån nagelexpert och läser det här ;)
Anledningen till att jag köpte en från H&M var att min från Oriflame hade tagit slut och jag hade glömt beställa en ny och jag var ju tvungen att ha en. Men jag kommer nog aldrig mer köpa en remover från H&M även om det är panik. I så fall testar jag ett annat märke.
Ni kanske har tips på den perfekta nagellacks removern?
1 Sussie:

skriven

Bästa nagellacksremovern är 9 delar vatten och en del kemisk ren aceton :)
Bättre att det går snabbt och lite starkare än att det tar tid och man måste sitta och gnugga gnugga.

Så kan gissa att den som torkade ut mycket är rätt stark. Sen torkar aceton ut nagel och ska helst inte användas mer än 1 gång i veckan. Sen komplitera med en bra nagelolja som gör att du behåller rätt fuktbalans i naglarna. 2 ggr om dagen även när man har lack! :)
/ Nagelspecialisten

Svar: Tack så mycket för att du svarade! Ska absolut testa det här :D /Malin
MalinKalin

Kommentera här: