Flower power

Det blev ovanligt mycket gjort hemma nu när det var extra helgdagar ;)

Gjorde några investeringar också hehe. Köpte blommor och planterade. Kors i taket! Jag brukar vara sent ute och komma på det/ha tid över till det när sommaren snart är slut. Men nu så! 

Sen köpte jag ett litet café-set till balkongen. Vi har ju "stora" utemöbler som vi brukar ha på altan/på gräsmattan beroende på väder. Men vi har inte haft nåt på balkongen under dom 4 (!!!) åren vi har bott här förutom en ensam stol. Vi har pratat om det flera gånger men vi har velat över vad vi vill ha så det har bara inte blivit av. Så jag tänkte "Äh nu köper jag nåt billigt bara och ställer dit". Så blev det! Nöjd än så länge hehe. 

Sen skulle vi börja montera fönster och balkongdörr men när vi började kolla runt i lådan med tillbehör så fanns det tydligen inga monteringsjärn eller vad det var så vi måste fixa det först... Istället började jag olja in våra stora utemöbler. Bra att få det gjort också. Är inte riktigt klar med alla delar men om det blir okej väder i helgen så fortsätter jag med det. 

Fina Dahlior :) Har provat sätta jordgubbsplantor i hålen i murstenarna. Vi har ju överflöd av jordgubbsplantor i en annan rabatt så om dom inte överlever här gör det ingenting ;P 

Blommor att hänga på balkongen :) 

Våra nya små utemöbler :) Bakom dom ser ni våra nya fönster. Sen ska golvet på balkongen målas om så det blir fräscht. 

1 Stefan:

skriven

Jordgubbsplantor i överflöd!!!!! Saknas helt på torpet..(:-(......;-)

Kommentera här: