Groom-priset

Men nu ni gott folk ska ni få se här vad jag fick i groom-pris i Laxå när Stefan och Nino tävlade! :) 

Hade faktiskt ingen aning om att dom ens hade ett groom-pris och jag kunde väl absolut inte tänka mej att jag skulle få det haha. Med tanke på mitt irrande runt i skogen ;) 
Stefan fick ta emot det för jag hade ju redan börjat åka mot Edsbyn då med mitt tighta tidsschema som jag berättat om tidigare hehe. Kul att dom har pris till groomarna måste jag säga. Det finns ju på vissa tävlingar i sportkörning också men jag har nog aldrig hört talas om det på dressyr-och hopptävlingar. 

Gulligt hihi :)

Sittunderlag från Hööks, alltid bra att ha. Hade behövt det när jag var på Strömsholms tävlingarna. Kanske får användning av den på SM i sportkörning i Sala eller häst-EM i Göteborg senare i sommar :) 

Lite keramik. En handgjord mugg/vas eller vad man nu vill ha den till och en liten skål. 

Lite annat krims krams, visitkort, rabattkod m.m. 

Dom här benskydden ingick inte i groom-priset utan dom vann egentligen Stefan och Nino tillsammans med ett matchande rött distansträns men jag fick dom. Stefan tyckte inte att han har nån användning för dom så jag ska testa dom på Donathello och Nino så kanske jag använder benskydden på nån av dom. 

Annars om dom är förstora så kanske min framtida fälttävlanshäst kan ha dom ;) 

Snuttan kan ju inte ha dom i alla fall annars hade det ju varit perfekt till henne eftersom vi har röd och svart utrustning till henne när vi tävlar maraton. 

1 Mamman:

skriven

Grattis till groompriset :)

Svar: Tack :)
MalinKalin

2 Denise:

skriven

Grattis! :D

Svar: Tack :)
MalinKalin

Kommentera här: