WE-träning med Nino

Snacka om att det var grusigt i ögonen i morse. Det blev väldigt sent igår eftersom vi var iväg på WE-träning och sen kliva upp alldeles för tidigt för min smak och iväg till jobbet i morse.
Nino verkade tycka det var helt okej att träna WE i alla fall. Fast att rida med lansen var lite överkurs för den gillade han inte riktigt ;)
Sen fick vi träna en del på att stå still helt enkelt hehe. Inte så roligt tyckte Nino och passade på att tugga på allt som fanns i närheten och fanns det inget i närheten så lyckades han lirka in tygeln i munnen och tugga på. Alltså han är ju för gullig!

Troligen fick Nino trava över bommar för första gången med ryttare på ryggen. Tidigare har vi bara travat över en ensam bom men nu var det tre på raken. Först blev han lite fundersam och undrade nog var han skulle sätta ner hovarna egentligen men efter några gånger gick det ändå bra tycker jag.

En annan grej som blev lite överkurs för Nino var sidepass mellan två bommar, alltså en tvär skänkelvikning. Vi har ju precis börjat träna på skänkelvikningar så vi tvärade inte så mycket där men lite blev det i alla fall.

Överlag tycker jag han skötte sig bra. Visst att en del saker var läskiga men han blir ju inte hysteriskt rädd och sticker. Han är mer rädd fast samtidigt lite nyfiken och det är ju bra.
Det här var ju en lite wild and crazy grej kanske att åka iväg på WE-träning när vi aldrig ens har testat det hemma först :P
Kul hade vi i alla fall!

1 Mamman:

skriven

Kul att vara lite wild and crazy ibland ;-)

Svar: Hehe ja det är det :)
MalinKalin

2 Anne :

skriven

Kul att ni följde med. Han var ju förvånansvärt avslappnad tack vare en duktig pilot 😊

Svar: Ja det var kul :) Vi får träna lite mer hemma innan nästa gång hehe.
MalinKalin

Kommentera här: